Съновник-И-Изумруд, смарагд

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Изумруд, смарагд

Тълкуване на съня:

Ако насън си купувате скъп изумруд- немалко хора биха платили много щедро, за да бъдат свидетели на събитието в центъра на което ще бъдете вие.

Ако сънувате, че разглеждате на светлина изумруд, това означава, че в животът ви ще се намеси, малко вероятно, много рядко случващо се в реалността събитие, което ще промени бъдещето ви драстично.

Ако виждате бижу с изумруд- трябва да повярвате в това, което досега сте смятали за мистика и фантастика.

Ако насън носите бижута с изумруди- именно вие ще бъдете избрани от провидението като свидетел на невероятно събитие и ще разкажете на хората какво ги очаква.

Ако сте загубили или по някакъв друг начин сте се лишили от бижу с изумруд, това означава, че заради своя рационализъм и предубеждения няма да разберете същността на това, което се случва между космоса и Земята и тайнството което бихте могли да узнаете ще остане затворено за вас.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност