Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – игра, играя

Ако сънувате игра, играя

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че обяснявате на някого правила на игра. Това означава, че ще трябва да използвате всичките си способности, за да постигнете повишение в работата си. Вашата кариера ще тръгне нагоре, ако не допуснете фаталната грешка на кариеристите. Не забравяйте за хората, които винаги са ви помагали и продължават да бъдат ваши приятели.

Ако играете с деца. Такъв сън ви показва, че сте загрижени за бъдещето си, страхувате се да не напуснете този живот, без да оставите следа на земята. Не се притеснявайте – ще имате достойно продължение.

Ако насън наблюдавате как деца си играят. Вие се страхувате от самотата, но това не е най -лошото нещо, което ви е приготвила съдбата. Оставете се на Божията воля.

Ако насън играете на лото или домино, този сън ви предупреждава, че не трябва да разчитате на случая, тогава когато трябва да действате и да постигате целите си. Пропускайки активния период за действия, вие ще загубите всички шансове, съдбата ви ще се стече по друг начин и животът ви ще завърши със съжаление, а не с благодарност.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации