Алтернативна медицина и здраве

Съновник-И-Игра, играя

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Игра, играя

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че обяснявате на някого правила на игра, това означава, че ще трябва да използвате всичките си способности, за да постигнете повишение в работата си. Вашата кариера ще тръгне нагоре, ако не допуснете фаталната грешка на кариеристите- не забравяйте за хората, които винаги са ви помагали и продължават да бъдат ваши приятели.

Ако играете с деца- такъв сън ви показва, че сте загрижени за бъдещето си, страхувате се да не напуснете този живот без да оставите следа на земята. Не се притеснявайте- ще имате достойно продължение.

Ако насън наблюдавате как деца си играят- вие се страхувате от самотата, но това не е най-лошото нещо, което ви е приготвила съдбата. Оставете се на Божията воля.

Ако насън играете на лото или домино, този сън ви предупреждава, че не трябва да разчитате на случая, тогава когато трябва да действате и да постигате целите си. Пропускайки активния период за действия, вие ще загубите всички шансове, съдбата ви ще се стече по друг начин и животът ви ще завърши със съжаление, а не с благодарност.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации