Съновник-И-Игла

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Игла

Тълкуване на съня:

Ако насън вдявате конец в игла- то наяве ще се намесите в чужди дела, за което и ще си платите. Упреквайте само себе си.

Ако насън загубите игла- наяве ще загубите подкрепата на влиятелен човек. Но, не се отчайвайте- това не е най- лошия период в живота ви. Само не губете приятелите си.

Ако се убождате с игла, означава, очаквайте измама от завиждащ ви човек, не се опитвайте да му отмъстите или да го наказвате за подлостта- това е волята на Бог, а вие се молете за неговата грешна душа.

Ако счупите игла, докато шиете- наяве вашият гняв и раздразнение ще ви донесат само нещастие и скандали, охладете малко нрава си, сдържайте се в момент на гняв или ще си навлечете беди.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност