Съновник-Й-Йероглиф

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Йероглиф

Тълкуване на съня:

Ако насън пред очите ви стои необяснима рисунка йероглиф и не можете да го разгадаете означава, че сте се заплели в обстоятелствата, които са се развили около вас и дори не знаете по какъв начин да  действате. Освободете вашия ум и душа- и всичко ще се изясни и отвори за вас.

Ако насън разглеждате мистериозни йероглифи, изписани върху камък- очаква ви изненада. Трудно е да се каже, дали тя е за добро или зло в живота ви, но под влияние на това събитие вие ще се промените.

Ако насън успеете да разчетете написаното с йероглифи означава, че вашето бъдеще ще се подреди така, както вие искате. Вие сте достатъчно постоянни за постигане на желаното и добрия късмет накрая ще дойде при вас.

Сън, в който изсичате йероглифи върху скала, непонятни за самите вас, говори за това, че занапред животът ви ще продължи съвсем не лесно и за това вие имате не малка вина- вие сте прекалено зает със себе си, забравяте за другите, увлечени в своите дела.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност