Съновник-Х-Хамбар

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Хамбар

Тълкуване на съня:

Ако насън отивате в хамбар- знак, че скоро ви очакват новини за посещението на дома ви от влиятелен и богат човек. Не пречете на това посещение: то ще донесе радост на вашите близки.

Ако сънувате пълен хамбар, този сън е добър знак и носи щастие. Той казва, че много скоро в света ще настъпят промени, които ще променят живота ви към по-добро.

Ако видите насън празен хамбар, то вие очаквате от съдбата твърде много. В скоро време, в живота ви ще настъпи черен период: бедност, глад, кавга с любимия човек, която ще продължи няколко дни и нощи.

Ако сънувате разрушен хамбар- нещастие. Сънят предвещава опасност, за която първи ще научите и от вашите действия ще зависи съдбата на много хора.

Ако видите изяден от мишки хамбар- знак, че сериозно ще пострадате от зли клеветници, които искат да ви охулят и да ви причинят сериозни материални щети.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност