Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – греда

Ако сънувате Греда

Тълкуване на съня: Появяването на този символ насън може да тълкува двояко. В някои случаи този символ означава препятствие, но в същото време той е символ на упоритост, излишна настойчивост и ограниченост.

Насън вие се опитвате да заобиколите огромна греда (ствол), която ви е преградила пътя. Това означава, че наяве вие сте готови да положите всички усилия, за да достигнете поставената цел.

Сън, в който вие се опитвате да преместите греда. Означава, че ще се сблъскате с ограничения, преминаващи в глупост и заради това всички ваши опити няма да донесат желания резултат.

Ако насън носите тежка греда, тя ви притиска със своята маса и всички ваши мисли са устремени към това, как да се избавите от нея. Този сън символизира вашето желание да се избавите от проблемите. Но, докато вие доброволно ги носите, никой не може да ви избави от тях .

Ако видите насън, че режете греда. Това е знак, че за достигането на поставените от вас цели ще е необходима настойчивост и постоянство.

Сън, в който върху вас падат греди и вие всячески се опитвате да се спасите от тях. Това е предупреждение, че в близко бъдеще ще се сблъскате с противодействието на могъщи хора.

Ако сънувате, че вървите през гора, в която растат чудни дървета, но внезапно пред очите ви гората започва да се променя и тези дървета се превръщат в гладки рендосани греди. Вие се опитвате да избягате от това ужасно място, но падащите греди ви препречват пътя. Този сън означава, че скоро ще ви се наложи да решавате екологичен проблем.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации