Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – град, градушка (или сняг)

Ако сънувате Град, градушка (или сняг)

Тълкуване на съня: В сънищата този символ означава среща, изненада, мъка. В някои случаи градушката се тълкува като предвестник на катастрофа, ядрена война или природни бедствия.

Сън, в който сте попаднали под градушка означава неочаквана среща, която ще ви даде възможност бързо да разрешите финансовите си проблеми.

Ако насън градушка е изпочупила отгледани от ръцете ви растения. Всички ваши усилия са били напразни.Този сън означава, че в реалния живот на вашия успех ще попречи човек, който има силен и мощен покровител.

Ако сънувате в дланта си разтопяващо се топче от градушка- раздяла. Възможно е човека, когото обичате и му се доверявате да разбие сърцето ви.

Ако сънувате леден вятър, който донася със себе си голяма градушка, която ви удря в лицето и ви причинява силна болка. Вие се опитвате да се скриете от него и се загръщате с дреха, но безрезултатно. Снежна виелица и голяма градушка оставят рани и драскотини върху тялото ви. Този сън е предупреждение. Големият леден град е символ на последиците от ядрена война. Може би вие или вашите потомци ще станете свидетели на ужасна катастрофа.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации