Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – гора

Ако сънувате Гора

Тълкуване на съня:

Ако насън се изгубите в гора – означава, че скоро ще бъдете разочаровани от задача, над която сте отдали много време. Може би сънят прогнозира “сам сред хората”, т.е. въпреки големия брой хора около вас, няма с кого да споделите своите радости и скърби.

Ако насън видите пустиня на място, където скоро е имало гора – предвестник за голяма екологична катастрофа. Поради неразумната човешка намеса в природата ще загинат много растения и животни, ще бъдат замърсени моретата и океаните.

Ако насън се разхождате в девствени гори – пророчество за удивително пътуване до далечни земи. В него ще научите много нови и интересни неща. Понякога подобен сън пророкува за страшни времена, когато животните на планетата ще бъдат толкова малко, че ще могат да се видят само в специално отделени места.

Ако сънувате, че сте в гората под дъжда, то дошло е време да се покаете за греховете си пред Бог. Този сън ви казва, че сте извършили постъпки, които изискват покаяние.

Ако насън сечете гора – доказателство, че в изпълнението на своите планове вие не се спирате пред нищо. Изобщо не ви пука, че е възможно да пострадат деца, нечие финансово състояние или семеен живот. Бог не одобрява това, защото човек трябва винаги да се съобразява със своите ближни.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации