Съновник-Г-Гнездо, гнездене

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Гнездо, гнездене

Тълкуване на съня:

Ако насън птици свият гнездо близо до прозореца ви, това означава, че вие и вашите близки сте под закрилата на висшите сили и винаги можете да разчитате на тяхната помощ.

Сън, в който виждате как кукувица свива гнездо означава предателство на близък човек.

Ако сънувате гнездо с пиленца- увеличаване на семейството.

Ако насън виждате как птица свива гнездо- е знак, че всичко в живота ви ще се обърне към по-добро и съдбата най-накрая ще бъде благосклонна към вас.

Ако видите много сухи дървета с развалени гнезда на птици, в които няма нито едно пиленце- този сън е предвестник на екологична катастрофа, която може да доведе до изчезването на целия живот на Земята. Грубото вмешателство на човека в природата, нежеланието му да живее по нейните закони, може да доведе до трагични последици.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност