Съновник-Г-Глухарче

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Глухарче

Тълкуване на съня:

Ако видите насън цяло поле с глухарчетата- добро пророчество. Този сън показва, че рано или късно хората ще осъзнаят колко вреда причиняват на околната среда със своите действия и ще направят всичко, за да спасят планетата от постепенно изчезване. След достатъчно дългото грижовно отношение на човечеството към природата, на Земята ще се появят отново изчезнали животни, птици, растения, ще се запълнят с вода моретата и реките, озоновите дупки ще изчезнат.

Ако сънувате жълти глухарчета този сън ви казва, че вие сте под покровителството на висшите сили, които постоянно ви гледат от небето, пазейки вашия покой. Глухарчетата- Божии цветя и ако насън късате тези цветя, то вашите ангели- пазители ще се разгневят на вас за някаква лоша постъпка и ще престанат да ви оказват всякаква помощ.

Ако насън отдухвате пух на глухарчета- предвещава големи изпитания. Вие ще се сблъскате с ужасна несправедливост от страна на началниците си. Най-вероятно ще получите порицание за това, което не сте направили или несправедливо ще ви обвинят в професионална некомпетентност.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност