Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – гъсеница

Ако сънувате Гъсеница

Тълкуване на съня:

Появата в сънищата на този вредител, не бива да се разглежда като предвестник на някакви неприятни събития. Не забравяйте, че от ларвите на гъсеницата се появява красивата пеперуда. Ето защо, този символ насън може да означава възраждане, глобални промени, удачно запознанство. Но, в някои случаи гъсеницата символизира егоизъм, вътрешни противоречия, предателство на приятели.

Ако насън виждате как гъсеници са нападнали градината ви и напълно са я опустошили. Този сън показва, че до вас има недоброжелател, който крие истинските си чувства към вас под маската на приятелството.

Сън, в който върху вас пада гъсеница показва, че неуспехите ви се дължат на вътрешни конфликти, причината за които е вашия егоизъм. Бъдете по-малко себелюбиви и се опитайте да обръщате повече внимание на хората около вас.

Ако в съня ви отвратителна гъсеница се превръща в красива пеперуда. Това е знак, че наяве ще имате възможност да промените живота си към по – добро, така че бъдете внимателни към всичко, което се случва.

Ако насън смачквате гъсеница – наяве ви очаква разочарование причинено от предателство на приятели или близък до вас човек.

Ако сънувате голямо цъфнало дърво, върху което има огромен брой ненаситни гъсеници. Те са толкова много, че мигновено изяждат цялото дърво и вместо цветове и листа върху него остават да стърчат само голи клони. Вие съчувствате на бедното дърво, но не можете да му помогнете, тъй като гъсениците са твърде много. Този сън предвещава появата на силна суша. Хората са забравили за своето предназначение. Вместо да живеят в мир и хармония, те се избиват един друг и унищожават своята планета. Може би чашата на греховете ви е надвишила добрите ви дела. Нахлуването на гъсеници в съня ви, е предупреждение за вас свише.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации