Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – гарван

Ако сънувате Гарван

Тълкуване на съня: Гарванът – тъжен предвестник, предвещаващ със своя крясък и дори само с появяването си нещастия и беди.

Ако сънувате ято гарвани кръжещи във въздуха. Скоро ще има военен конфликт, от който ще пострадат много хора, земята ще се покрие с трупове и няма да успяват да погребват мъртвите. Ще има пир за гарваните и мъката траур за хората.

Ако насън видите крещящ гарван – сигурен знак, че над дома ви е надвиснала смърт. Трябва да се молите и спасението ще дойде.

Сън, в който гарвани строят гнезда по дърветата предвещава болест, която ще порази хората и добитъка, затова месото на животните няма да може да се яде. Спасението ще бъде намерено във вода, билки, молитва и милосърдие.

Ако насън ята от гарвани напълно покриват земята (поле). Този сън предсказва лоша година, хлябът ще бъде скъп, а птиците няма да намерят семена и повечето ще загинат, ако не отлетят на югоизток, където реколтата ще бъде добра.

Ако насън убиете гарван. Наяве ще сте безсилни пред смъртоносна болест на някой близък човек. Лекарствата няма да помагат, въпреки надеждите ви в тях и лекарите. Само състраданието и търпението, в леглото на умиращия човек, ще направят светли последните му дни на този свят.

Ако насън убивате черна птица (смъртоносна болест), приемайки я за източник на страдания. Смъртта наистина е облекчение за болния и той го знае, а вие трябва да се примирите с това.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации