Съновник-Г-Гърди

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Гърди

Тълкуване на съня:

Когато сънувате, че имате бели и много здрави гърди това означава радост и здраве. Костеливата, покрита с косми гръд обещава на мъжете печалба и полза, а на жените- материални загуби.

Ако мъж сънува, че има същите едри гърди, както при жените това показа, че той е слаб и боязлив човек и му предсказва мъка и страдание, причинени от заболяване на децата.

Ако жена сънува, че има пресъхнали гърди трябва да очаква, че известно време децата й няма да бъдат здрави. Ако тя няма деца, то тя ще обеднее и ще плаче много от скръб и мъка.

Когато старец сънува, че има рана на гърдите, която му е причинена от приятел, предвещава лоши новини.

Ако този сън е на млад човек означава приятелство. Кървави драскотини по гърдите означават безплодие.

Ако видите насън гърдите си широки и пълни означава, че животът ви ще бъде дълъг и богат в зависимост от сънуваната пълнота.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност