Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – гърбав, гърбица

Ако сънувате Гърбав, гърбица

Тълкуване на съня: Появата на този символ в съня се свързва с тежки събития, бреме, задължения.

Ако насън гледате в огледало и виждате на гърба си една голяма грозна гърбица. Това означава, че в реалния живот вие изпитвате тежест от напълно необосновано чувство за вина. Ако не преразгледате жизнената си позиция този товар ще ви смаже.

Сън, в който се срамувате от грозната си гърбица и се опитвате да я скриете от другите. Означава, че наяве ще се опитате да заблудите някого, но измамата ви ще бъде разкрита и ще бъде предмет на обсъждане от вашето обкръжение.

Ако се опитвате да се отървете от гърбица – знак, че сте поели отговорности, които не са по силите ви.

Ако насън видите как на ваш близък човек му е пораснала гърбица – бъдете внимателни! Човекът, когото смятате за свой приятел в действителност ще се окаже хитър и коварен враг.

Ако насън видите как тълпи от хора отиват да отдават почит на уродлив гърбав старец и вие се опитвате да ги спрете, но никой не ви чува, това зло чудовище седи на хълма и се радва на унижението на хората. Този сън предвещава трудни времена, когато злото ще владее сърцата на хората и ще ги подчини на себе си. Грехът повече няма да ги притеснява и ще се превърне в норма за живот. Фактът, че сте се опитали да спрете хората в съня си подсказва, че вие ще бъдете един от малкото, които ще се опитват да се противопоставят на злото.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации