Съновник-Ф-Фотография, снимка

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Фотография, снимка

Тълкуване на съня:

Ако насън разглеждате своя снимка- лоша поличба. Този сън показва, че вие не изпитвате никаква радост от работата, недоволни сте от семейния си живот и дори от външния си вид. Струва ви се, че ви преследва лош късмет.

Ако продължавате да допускате подобни мисли, животът ви ще премине незабелязано и безцелно.

Ако насън разглеждате снимка на близък човек- в реалния живот ще бъдете сериозно загрижени за съдбата на този човек.

Ако насън скъсате снимка- голямо нещастие. Очаква ви трагична новина. Най-вероятно този сън предсказва изчезването на близък човек, който едва ли ще успеете да откриете.

Ако сънувате, че сте загубили снимка, в реалността трябва да бъдете по-предпазливи в делата си. Действате не по най- добрия начин, понякога съвсем забравяйки за такива понятия като чест и съвест. Спрете се, защото за всички светски дела ще отговаряме пред Бог.

Ако отивате насън при гледачка със снимка, за да разберете бъдещето си- то съня показва, че вие сте много доверчив, наивен човек. И макар че по принцип това не е чак толкова лоша черта, бедата е в това, че често доверявате своите тайни на неподходящи хора. Да споделяте мислите си и да търсите съвет трябва от вярващи и мъдри хора.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност