Съновник-Ф-Фонтан

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Фонтан

Тълкуване на съня:

Ако насън разглеждате фонтан- предвестник на голяма екологична катастрофа. Ще дойде време, когато хората ще изпитат остър недостиг на чиста питейна вода, защото водата в езерата ще бъде отровена от отпадъци.

Ако насън се къпете под струята на фонтан, то вашето желание да си починете е разбираемо, но за съжаление е малко вероятно да се осъществи. Вашето началство ще направи всичко възможно да попречи на вашата почивка, смятайки, че сега имате много работа.

Ако насън пред очите ви фонтана внезапно спира да работи, този сън е предвестие за страшна суша. Няколко години на земята няма да има и една капка дъжд: моретата и океаните ще станат плитки, а реките и езерата ще пресъхнат напълно.

Ако видите насън стар и счупен фонтан- лош знак. Този сън предвещава самота.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност