Съновник-Ф-Факел

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Факел

Тълкуване на съня:

Ако насън държите в ръцете си горящ факел- показва, че в бъдеще ще постигнете големи височини. Вашите намерения са чисти, действията ви разумни и правилни, а това означава, че висшите сили ви подкрепят, защото Бог обича милосърдните и мъдри хора.

Да осветявате с факел пътя си насън- в реалността постигането на целите ви няма да бъде толкова лесно. Работата е в това, че съдбата ви е в собствените ви ръце и затова сами “проигравате” щастието си. За съжаление през първата четвърт от живота си ще вървите по грешния път, поддавайки се на изкушения и зли помисли, но след това ще се опомните и тръгнете по верния път.

Ако видите насън горящи факли- означава, че имате много приятели, които в труден момент от живота ви, винаги са готови да ви помогнат. Да запалите насън факел- предвещава добри новини. Очаква ви увеличаване на семейството или радостни новини за раждане на наследник в семейството на ваши познати.

Ако сънувате, че горящ факел внезапно угасва- лоша поличба. Той предрича внезапна смърт на любим човек.

Гасите факел- предзнаменование за ужасни събития. Вие несъзнателно ще станете причина за смъртта на няколко души. Бъдете внимателни, защото за такова престъпление няма прошка.

Ако насън разпалвате пожар с помощта на факел, то на вас ви е предначертано да направите нещо велико. И нека сега вие да работите, мислейки, че животът ви ще премине в ежедневни притеснения и да си мечтаете за слава, пари и уважение, дори не подозирайки, че тези мечти скоро ще се сбъднат.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност