Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – факел

Ако сънувате факел

Тълкуване на съня:

Ако насън държите в ръцете си горящ факел – показва, че в бъдеще ще постигнете големи височини. Вашите намерения са чисти, действията ви разумни и правилни, а това означава, че висшите сили ви подкрепят, защото Бог обича милосърдните и мъдри хора.

Да осветявате с факел пътя си насън – в реалността постигането на целите ви няма да бъде толкова лесно. Работата е в това, че съдбата ви е в собствените ви ръце и затова сами “проигравате” щастието си. За съжаление през първата четвърт от живота си ще вървите по грешния път, поддавайки се на изкушения и зли помисли, но след това ще се опомните и тръгнете по верния път.

Ако видите насън горящи факли. Това означава, че имате много приятели, които в труден момент от живота ви, винаги са готови да ви помогнат. Да запалите насън факел – предвещава добри новини. Очаква ви увеличаване на семейството или радостни новини за раждане на наследник в семейството на ваши познати.

Ако сънувате, че горящ факел внезапно угасва – лоша поличба. Той предрича внезапна смърт на любим човек.

Гасите факел – предзнаменование за ужасни събития. Вие несъзнателно ще станете причина за смъртта на няколко души. Бъдете внимателни, защото за такова престъпление няма прошка.

Ако насън разпалвате пожар с помощта на факел, то на вас ви е предначертано да направите нещо велико. И нека сега вие да работите, мислейки, че животът ви ще премине в ежедневни притеснения и да си мечтаете за слава, пари и уважение, дори не подозирайки, че тези мечти скоро ще се сбъднат.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации