Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – езеро

Ако сънувате Езеро

Тълкуване на съня:

Ако насън стоите на брега на езеро – добра поличба. Този сън предсказва спокоен и тих живот с любимия човек. Вие няма защо да се страхувате от раздори и обиди, защото Бог е винаги с вас.

Ако се къпете в езеро, наяве трябва да внимавате при решаването на важни въпроси. Понякога ви се струва, че делото не е много трудно. Вземате бързо решение, без да мислите за последствията, въпреки че в някои дела вече сте претърпели поражение. Така че понякога над прости житейски ситуации трябва да си поблъскате главата, не по- малко от над сложните. Понякога този сън предсказва разочарование в човек, на когото сте имали доверие. Струвало ви се е, че вашият колега или близък никога няма да ви причини вреда, но за съжаление той ви е припомнил известната народна мъдрост: “Тихите води са най – дълбоки”

Ако сте сънували пресъхнало езеро, този сън е страшен предвестник и напомня за екологична катастрофа, която застрашава хората, ако не спрат да замърсяват околната среда. Помнете, че по вина на човечеството може да дойде време, когато на Земята не ще остане и една капка вода. Ще бъдат унищожени всички дървета и животни, ще изчезнат птици и растения, ще има остър недостиг на кислород. Хиляди хора ще умират.

Ако насън виждате огромно чудовище в езеро. Това е пророчество, че в бъдеще в едно от езерата на света ще открият огромно чудовище, което ще излиза от водата веднага след като на небето светне първата звезда и ще се връща обратно в езерото с първите лъчи на слънцето. Към това езеро ще тръгнат хора от всички краища на света, за да видят чудото, но на чудовището това няма да му хареса и няма да позволи в неговото владение да влезе нито един човек.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации