Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – ешафод

Ако сънувате ешафод

Тълкуване на съня:

Ако виждате ешафод означава, че ще бъде наказани за недостойното си отношение към човек, който не ви е причинил нищо лошо.

Ако в съня се намирате на ешафод – показва, че скоро ще трябва да отговаряте за поведението си. Очаквайте възмездие за греховете си. Може би този сън предвещава голяма опасност, която заплашва живота ви.

Ако насън гледате извършване на екзекуция на ешафод. Знак, че ще бъдете неволен свидетел на насилствена смърт на човек, но най-лошото е в това, че по никакъв начин няма да можете да предотвратите престъплението. Не се обвинявайте, всичко е в ръцете Божи!

Ако изграждате ешафод по време на сън. Това е едно пророчество, че със своите действия нанасяте голяма вреда на своите ближни. Спрете, докато не е станало твърде късно, в противен случай за греховете си ще се наложи да отговаряте пред Бог!

Ако виждате себе си насън като палач, който извършва екзекуция на ешафод – лоша поличба. Този сън показва, че вие несъзнателно ще станете причина за смъртта на много хора, за което ще научите чак в залеза на живота си.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации