Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – еднорог

Ако сънувате Еднорог

Тълкуване на съня: Еднорог – олицетворение на чистота, щастие и просперитет.

Ако насън покрай вас минава еднорог, значи скоро ви чака късмет, ще ви бъде леко, както никога преди това. Всички ще го наричат късмет, но в действителност вашето благополучие ще бъде заслужено. Сами ще разберете от какво ще бъде породено и за какво ви е дарено.

Ако храните еднорог от ръцете си – наяве ще изпитате блаженството, което рядко изпитват хора. Ще получите рядък и скъп подарък от съдбата, след което повече не трябва да бъдете неблагороден.

Сън, в който виждате, как убиват еднорог или той умира, предсказва нещастие и страдание, причинено от зли хора, които живеят в името на печалбата. Вие ще знаете за това и ще страдате, но не ви е по силите да го промените. Виновните ще бъдат наказани и спокойствието ви ще се върне отново.

Ако галите еднорог, то такъв сън ви казва, че незаслужено се ползвате от благата, които имате. Вие трябва да благодарите за тях не само на съдбата, но и на хората около вас. Докато не признаете това на душата си и не го осъзнаете с ума си, вие няма да изпитате истинско щастие.

Ако насън гоните или се опитвате да хванете еднорог – наяве вие влагате много усилия за постигане на поставената цел. Но, може би вашата цел не си струва усилията, които хвърляте. Помислете над това, за да не получите в крайна сметка само разочарование.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации