Съновник-Д-Двор

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Двор

Тълкуване на съня:

Ако сънувате, че вървите в голям чист двор, то в реалността вашите мисли и намерения са чисти. Вие живеете така, както би трябвало да живее вярващия в Бог. Този сън предвещава щастие и дълъг живот.

Ако насън вървите в мръсен, пълен с различни вехтории двор, то дошло е време да преосмислите живота си: вие правите лоши неща, нагрубявате ближните и обиждате братята от по- нисшите слоеве.

Ако насън метете двор- знак, че вие сами давате поводи за слухове, които вървят за вас. Преразгледайте поведението си по отношение на тези около вас и ако е възможно се отървете от лошите си навици.

Ако насън правите настилка на двор, този сън означава, че няма да можете да се насладите напълно на дългоочакваната от вас почивка, тъй като неочаквани дела и грижи ще я прекъснат.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност