Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – дракон

Ако сънувате Дракон

Тълкуване на съня

Ако видите насън дракон, летящ в небето – пророчество на силно земетресение. То ще отнеме живота на хиляди хора и ще изтрие от лицето на Земята много градове. Ако драконът прелети право над вас, то вие или някой ваш близък сериозно ще пострадате от това земетресение, губейки всичко придобито.

Ако видите нарисуван дракон – знак, че предсказаното от специалистите природно бедствие няма да се случи. Доверявайте се на предсказанията, изпратени от Бог, а не на предвижданията на псевдо – учени.

Ако насън видите плаващ в морето дракон. Ще дойдат много трудни времена, когато водата ще отиде под земята и всичко, което е било в недрата на земята ще излезе. Хората ще умират от жажда, докато не завалят дъждове, които ще валят няколко дни и нощи и ще донесат на земята дългоочакваната вода.

Ако насън се борите с дракон – пророчество за голям международен конфликт. Всички страни ще се разделят на два лагера и ще враждуват помежду си. Възможно е да се стигне дори до ядрено разрешаване на спора.

Ако победите насън дракона, то накрая на власт в една от най-големите държави ще дойде велик човек, който ще помири воюващите страни за много векове.

Ако драконът ви победи, то международния конфликт ще завърши с ужасна война, в която ще пострадат невинните хора на Земята.

Ако сънувате, как дракон се крие в пещерата си. Знак, че на власт в една от най-влиятелните страни на света стои човек, целта на който е да отприщи война, за да направи своята страна най-проспериращата в цял свят. Той е в очакване на подходящия момент за започване на конфликта. Но, неговите цели няма да се осъществят.

Ако видите дракон седнал в клетка на зоологическа градина. Означава, че човечеството най-накрая ще осъзнае, колко опасни са ядрените бойни глави. Хората ще унищожат ядрените ракети. Ще решат, че изразходваните за тяхното производство материални ресурси, е по-добре да се вложат в опазване на околната среда.

Ако видите насън, как дракон бълва огън. Сънят е предвестник за ужасен пожар, който ще отнеме живота на много хора и ще причини голяма вреда на природата. Земята ще се покрие с пепел, която много дълго време ще се разпръсва.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации