Съновник-Д-Длан

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Длан

Тълкуване на съня:

Ако насън видите чиста длан- доказателство, че в реалния живот вие сте вярващ човек, който желае доброто на всички свои ближни. Вие сте уважаван и обичан от другите. Понякога сънят ви подсказва, че имате верен приятел, на чиято помощ винаги можете да разчитате.

Ако сънувате мръсна длан, то наяве вие следвате съветите на зъл и користен човек. Може дори да се каже, че напълно сте под негово влияние и той, възползвайки се от това, чрез ръцете ви, върши злини на другите.

Ако сложите насън ръката си върху нечия длан- знак, че в реалния живот на вас много трудно ви се удава да вземате самостоятелни решения. Това е така, защото вие твърде много се надявате на помощ от приятели и роднини. Този сън показва, че действайки по този начин и занапред едва ли някога ще успеете да постигнете нещо в живота си.

Ако насън видите кръв по дланите си, в бъдеще ще направите нещо, което ще донесе нещастие и скръб на ваши приятели и близки. Тяхната искрена любов към вас ще бъде подкопана от нелепата ви постъпка. Ако сънувате мазолеста длан- предвестник за тежка работа. Очакват ви трудни времена: ще работите много, за да си изкарвате насъщния.

Ако насън предсказвате бъдеще по дланта- знак, че ви е даден голям дар. Можете да предсказвате бъдещето на хората, да лекувате смъртоносни болести и дори да определяте пътищата за решаване на световните проблеми, но този сън казва още и за това, че не бива в никакъв случай да вземате пари на хората за своята помощ, защото висшите сили ще застанат срещу вас и душата ви след смъртта ще бъде в ада.

Ако насън ви гадаят по дланта, то скоро съдбата ще ви отведе до велик човек, който ще ви разкаже за ключовите моменти в бъдещия ви живот. И научавайки някои тайни за бъдещето си, ще можете да промените много живота си. Само датите на раждане и смърт не бива да се променят.

Последни публикации

Продукти

Свързани публикации