Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – длан

Ако сънувате длан

Тълкуване на съня:

Ако насън видите чиста длан – доказателство, че в реалния живот вие сте вярващ човек, който желае доброто на всички свои ближни. Вие сте уважаван и обичан от другите. Понякога сънят ви подсказва, че имате верен приятел, на чиято помощ винаги можете да разчитате.

Ако сънувате мръсна длан, то наяве вие следвате съветите на зъл и користен човек. Може дори да се каже, че напълно сте под негово влияние. Той, възползвайки се от това, чрез ръцете ви, върши злини на другите.

Ако сложите насън ръката си върху нечия длан. Знак, че в реалния живот на вас много трудно ви се удава да вземате самостоятелни решения. Това е така, защото вие твърде много се надявате на помощ от приятели и роднини. Този сън показва, че действайки по този начин и занапред, едва ли някога ще успеете да постигнете нещо в живота си.

Ако насън видите кръв по дланите си, в бъдеще ще направите нещо, което ще донесе нещастие и скръб на ваши приятели и близки. Тяхната искрена любов към вас ще бъде подкопана от нелепата ви постъпка. Ако сънувате мазолеста длан- предвестник за тежка работа. Очакват ви трудни времена: ще работите много, за да си изкарвате насъщния.

Ако насън предсказвате бъдеще по дланта- знак, че ви е даден голям дар. Можете да предсказвате бъдещето на хората, да лекувате смъртоносни болести и дори да определяте пътищата за решаване на световните проблеми. Но, този сън казва още и това, че не бива в никакъв случай да вземате пари на хората за своята помощ, защото висшите сили ще застанат срещу вас и душата ви след смъртта ще бъде в ада.

Ако насън ви гадаят по дланта, то скоро съдбата ще ви отведе до велик човек, който ще ви разкаже за ключовите моменти в бъдещия ви живот. И научавайки някои тайни за бъдещето си, ще можете да промените много живота си. Само датите на раждане и смърт не бива да се променят.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации