Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – деца

Ако сънувате деца

Тълкуване на съня:

Ако насън видите много деца. Това е знак, че ви предстоят множество малки проблеми, всеки от които ще изисква от вас допълнително време и усилия. Може този сън да предсказва повишаване на раждаемостта в света.

Ако в съня си видите себе си като дете, то в реалния живот не се държите подобаващо. Вашите детски постъпки са изключително неуместни и обиждат хората около вас. Ако сънувате, че сте се върнали в детството си и отново сте станали дете – означава, че в душата си копнеете за тези дни, когато всичко ви е изглеждало просто и ясно. В реалността не ви достига надежда, душевна топлина и откритост, качества, които притежават децата не навлезли в зряла възраст.

Ако видите насън плачещи деца – сънят предвещава световна опасност. Ще дойде време, когато мъжете ще отидат на война, жените ще бъдат ангажирани с несвойствена дейност, а децата ще проливат много сълзи. На сънуващия сънят пророкува беди от децата му или от децата на близки роднини.

Ако насън видите плачещо дете и се опитате да го успокоите – този сън предсказва събития, които ще ви изненадат.

Сън, в който дете протяга ръка към вас, предвещава увеличаване на вашето семейство.

Ако сте сънували деца – инвалиди, то вашите пагубни навици са вредни не само за здравето ви, но и за здравето на хората около вас. Понякога такъв сън може да предвещава екологична катастрофа на планетата.

Ако видите насън собствените си деца, то трябва да бъдете внимателни в отношенията си в къщи. Възможно е със своите действия и думи силно да ги обиждате.

Ако насън загубите детето си и не можете да го намерите. Сънят ви казва за загубената от вас надежда и стремежа ви да я намерите отново.

Ако насън търсите деца – лоша поличба. Няма да успеете да намерите изход от стеклата се ситуация заради редица малки проблеми.

Ако сънувате болно дете, чието тяло е покрито с белези и язви. Този сън означава, че вашата съдба е да служите на хората. И ако не вървите по определения от висшите сили път, то едва ли животът ви ще бъде успешен.

Ако играете с деца насън. Знак, че в реалния живот търсите работа по душа. Въпреки стремежа си ще трябва още малко време да прекарате на старата си необичана работа, която ви лишава от последни сили.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации