Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – дърво

Ако сънувате дърво

Тълкуване на съня:

Ако садите насън млади дръвчета – добър знак. Този сън предвещава добри новини от децата или известие за увеличаване на семейството.

Ако насън виждате огромно дърво – пророкува за скорошно запознанство с влиятелен човек, който подобно на ангел ще ви помага във всички дела.

Ако видите насън сухо или счупено дърво, то сънят е лоша поличба. Очаква ви новина за смъртоносна болест на ваш близък човек.

Ако насън режете дървета – знак, че вие не само лошо се отнасяте към околната среда, но и по всякакъв начин допринасяте и вашите деца, и близки, да се отнасят към природата по подобен начин. Спрете, докато не е станало твърде късно: научете близките си да обичат дърветата и животните, защото в противен случай вашите деца ще бъдат лишени от радостта да чуят песента на птичките, да се разхождат в гората и да виждат синьото небе.

Ако сънувате голямо количество отсечени дървета, този сън предсказва трудни дела, които няма да завършат по най – добрия начин.

Ако насън стоите под сянка на дървета, то в реалния живот трябва да спрете да криете своите истински чувства. Доверявайте се повече на хората и при вас ще се появят много добри, верни приятели.

Ако насън откъсвате плодове от дръвчета – предвестник за големи печалби. Може да получите голямо наследство от непознати роднини или отдавна инвестирани пари в рисково начинание ще ви донесат неочакван доход.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации