Съновник-Д-Дърво

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Дърво

Тълкуване на съня:

Ако садите насън млади дръвчета- добър знак. Този сън предвещава добри новини от децата или известие за увеличаване на семейството.

Ако насън виждате огромно дърво- пророкува за скорошно запознанство с влиятелен човек, който подобно на ангел ще ви помага във всички дела.

Ако видите насън сухо или счупено дърво, то сънят е лоша поличба. Очаква ви новина за смъртоносна болест на ваш близък човек.

Ако насън режете дървета- знак, че вие не само лошо се отнасяте към околната среда, но и по всякакъв начин допринасяте и вашите деца, и близки, да се отнасят към природата по подобен начин. Спрете, докато не е станало твърде късно: научете близките си да обичат дърветата и животните, защото в противен случай вашите деца ще бъдат лишени от радостта да чуят песента на птичките, да се разхождат в гората и да виждат синьото небе.

Ако сънувате голямо количество отсечени дървета, този сън предсказва трудни дела, които няма да завършат по най-добрия начин.

Ако насън стоите под сянка на дървета, то в реалния живот трябва да спрете да криете своите истински чувства. Доверявайте се повече на хората и при вас ще се появят много добри, верни приятели.

Ако насън откъсвате плодове от дръвчета- предвестник за големи печалби. Може да получите голямо наследство от непознати роднини или отдавна инвестирани пари в рисково начинание ще ви донесат неочакван доход.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност