Съновник-Д-Дъб

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Дъб

Тълкуване на съня:

Ако насън се криете под короната на огромен дъб- знак, че скоро ви очаква среща с богат и влиятелен човек, който ще ви покровителства. Този човек ви го изпраща самият Бог, решавайки да ви възнагради за вашите страдания.

Ако насън виждате счупен или изсъхнал дъб- означава, че ще бъдете много разочаровани от своето началство. Вие очаквате много от него, но за съжаление то мисли само за себе си. Понякога съня предрича смъртта на стар и мъдър човек.

Ако насън събирате паднали дъбови жълъди- пророчество за това, че ще успеете да се възползвате от получените по- рано знания и придобития опит.

Ако наблюдавате люлеенето на дъб от вятъра- знак, че всички опити на враговете ви да ви навредят, ще се провалят поради една проста причина: вие просто няма да обръщате никакво внимание на техните машинации и сплетни.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност