Съновник-Ч-Часовник

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Часовник

Тълкуване на съня:

Ако видите насън старинен часовник, означава, че е дошло време да помислите за своето минало: достойно ли сте живели, добри или лоши постъпки сте вършели, каква следа ще оставите на Земята?

Ако сте сънували стенен часовник, вие съвсем не цените живота си. Не забравяйте, че животът не е вечен и следователно не позволявайте той да премине мимоходом покрай вас.

Ако видите ръчен часовник- знак за това, че е останало много малко време до важно събитие в живота ви.

Ако определяте часа по часовник, който няма циферблат- предзнаменование за сериозна опасност. Този сън предсказва голяма трагедия, която вие можете да преживеете само, ако се обърнете към Бог за помощ.

Ако чувате тиктакането на часовник- едно пророчество за това, че животът ви още дълго време няма да се подреди. Ще ви се струва, че Бог се е отвърнал от вас, но това не е така, предначертано ви е да минете през много изпитания, за да добиете мир, спокойствие и щастие.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност