Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – бутилка

Ако сънувате Бутилка

Тълкуване на съня: Това е символ на ограничение, загуби, непредсказуемост.

Сън, в който вие се опитвате да излеете нещо от бутилка, а тя се оказва празна. Свидетелства за това, че всички ваши опити да промените ситуацията са безрезултатни.

Ако насън ви предлагат необичайно питие от красива бутилка. Това означава, че някой от близките ви ще ви изненада със своята непредсказуемост.

Ако насън изпуснете бутилка и се порежете от парчетата. Наяве някой ще се опита да ви навреди. Възможно е да загубите нещо много ценно за вас.

Сън, в който вие разливате нещо от бутилка предвещава неочакван гост Ако се видите насън, как предавате празни бутилки – това е знак, че в реалния живот не бива да гледате през пръсти на своите слабости, тъй като това може да доведе до печални събития.

Присънило ви се е, че стоите на огромна опашка от хора, които чакат да си налеят вода. Те капка по капка я събират в бутилки и вие се притеснявате, че няма да стигне за всички. Напълвайки бутилката със скъпоценните капки вода вие внимателно я носите, но в последния момент тя ви се изплъзва от ръцете и се разбива на земята. Това е знак, че ще настъпи време, когато чистата вода за пиене ще се цени като уникална напитка. Отровената от отпадъците вода ще стане негодна за пиене и това ще предизвика истинска екологична катастрофа.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации