Съновник-Б-Букет

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Букет

Тълкуване на съня:

Този символ се появява насън по много причини. Възможно е наяве на вас да не ви достига внимание или всекидневния живот да предизвиква у вас само горчивина и разочарования. Но също така, букет може да означава печал и раздяла.

Ако насън избирате букет за подарък, вие избирате цветя, но всички букети ви изглеждат увехнали и сухи- наяве този говори за разочарование и душевна самота.

Ако насън получите букет от жълти цветя- това означава, че в реалния живот ще се сблъскате с грубостта на любим човек.

Сън, в който вие си правите букет- това е знак, че наяве сте уморени от обиди и искате да оживите и украсите малко своя живот. Можете да бъдете уверени, ще го постигнете!

Ако насън поднасяте към лицето си букет, с надеждата да почувствате неговия необикновен аромат- този сън предвещава любовно разочарование.

Ако получите букет от изкуствени цветя- това е лош знак. Този сън означава тежка болест, самота, смърт.

Ако подарявате насън букет цветя на някого- това означава измяна.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност