Съновник-Б-Бряг

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бряг

Тълкуване на съня:

Ако насън се спускате по пясъчни стъпала на брега, надолу към водата. С труд достигате до последното, след това повдигате глава нагоре и виждате, че вие няма да можете да се върнете, защото стъпалата са много стръмни, а силите ви са все по- малко и по- малко, заради което ще трябва да потърсите друго място- този сън означава, че вас ви притиска огромната тежест на несгодите и проблемите, с които вие сте се натоварили. Непосилният товар ви притиска и не е далеч момента, в който ще останете съвсем без сили. В близко време ще ви е нужна помощ от близките.

Да видите насън човек, който ви вика при себе си от противоположния бряг- символ на душевна самота и мъка по загубеното. Ако насън срещнете някой на брега- наяве ви чакат хубави новини.

Сън, в който вие се опитвате да доплувате до брега, а не можете, предупреждава за това, че ще трябва да отстоявате вашата жизнена позиция сами.

Ако стоите на брега и с ужас наблюдавате как водата се покачва и постепенно залива цялото пространство, още малко и брега ще се скрие под водата- това е символ на екологично бедствие, последствията от което ще засегнат всички. Кораб акостира на брега и там ви посреща някой от вашите близки- това е знак, че след всички несгоди и лишения вие най-накрая ще постигнете хармония в кръга на вашите любими хора.

Ако насън се наслаждавате на почивка на морския бряг- наяве на вас ви е необходима почивка и смяна на обстановката. Вашите физически и морални сили са на изчерпване.

Ако се отдалечавате от брега все повече и повече, още малко и той ще се скрие от погледа ви- това е предупреждение свише. Истината е скрита от вас, понеже вие живеете егоистично, не мислейки за това, че живота е даден на човек, за да може той да се приближи към Бог и неговата душа да получи вечна любов и живот.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност