Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – бряг

Ако сънувате бряг

Тълкуване на съня

Ако насън се спускате по пясъчни стъпала на брега, надолу към водата. С труд достигате до последното, след това повдигате глава нагоре и виждате, че вие няма да можете да се върнете, защото стъпалата са много стръмни. Силите ви са все по – малко и по – малко, заради което ще трябва да потърсите друго място.

Този сън означава, че вас ви притиска огромната тежест на несгодите и проблемите, с които вие сте се натоварили. Непосилният товар ви притиска и не е далеч момента, в който ще останете съвсем без сили. В близко време ще ви е нужна помощ от близките.

Да видите насън човек, който ви вика при себе си от противоположния бряг. Това е символ на душевна самота и мъка по загубеното. Ако насън срещнете някой на брега – наяве ви чакат хубави новини.

Сън, в който вие се опитвате да доплувате до брега, а не можете. Предупреждение за това, че ще сами трябва да отстоявате вашата жизнена позиция.

Ако стоите на брега и с ужас наблюдавате, как водата се покачва и постепенно залива цялото пространство. Още малко и брега ще се скрие под водата. Това е символ на екологично бедствие, последствията от което ще засегнат всички.

Кораб акостира на брега и там ви посреща някой от вашите близки. Това е знак, че след всички несгоди и лишения вие най – накрая ще постигнете хармония в кръга на вашите любими хора.

Ако насън се наслаждавате на почивка на морския бряг. Наяве на вас ви е необходима почивка и смяна на обстановката. Вашите физически и морални сили са на изчерпване.

Ако се отдалечавате от брега все повече и повече, още малко и той ще се скрие от погледа ви. Това е предупреждение свише. Истината е скрита от вас, понеже вие живеете егоистично. Не мислите за това, че живота е даден на човек, за да може той да се приближи към Бог. Душата да получи вечна любов и живот.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации