Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – брава, ключалка

Ако сънувате Брава, ключалка

Тълкуване на съня:

Ако затваряте насън врата с брава. Знак, че вашето желание да бъдете сами, за сега не е съдено да се сбъдне. Разбираемо е, че искате да останете насаме и да помислите за живота си, но първо завършете всичките си дела.

Ако насън се опитвате да отворите счупена брава. Знак, че в близко бъдеще съдбата ще ви отведе при много затворен самотен човек. По различни начини ще се опитате да го приобщите към социален живот, но всички опити да го запознаете с нови хора, да му намерите работа или да го изпратите на почивка в многолюдно място, ще се провалят.

Ако сънувате брава с необичайна форма, то ще трябва много да се постараете, за да спечелите доверието на влиятелен човек. Той според вас може да съдейства за изпълнението на делата ви.

Ако сънувате брава без ключалка – предвестие за провал на започнато от вас дело. Причината за това е, че след като сте започнали, не сте претеглили всички “за” и “против” и ситуацията е излязла извън контрол.

Ако в съня ви нито един ключ за бравата, която трябва да отворите, не става. Наяве всичките ви разговори с бизнес партньорите за продължаване на кредитирането ще бъдат безполезни. Вашата фирма ще фалира. Може би този сън говори за безплодните ви опити да се примирите със стар приятел.

Ако насън изпуснете брава – пророчество, че в скоро време ще направите фатална грешка, от която веднага ще се възползват враговете ви. Понякога този сън пророкува за загуба на имущество или смяна на местожителство.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации