Съновник-Б-Бръмбар

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бръмбар

Тълкуване на съня:

Ако сънувате голям черен бръмбар- знак, че в реалния живот не трябва да приемате на сърце клеветата и злословието на завистниците ви.

Сън, в който смачквате бръмбар означава, че наяве ще предприемете много драстични мерки, за да избегнете интригите на враговете и противниците си.

Ако насън видите летящ бръмбар- знак, че сте заобиколени от празни лицемерни хора, които използват приятелството си с вас за собствените си интереси.

Ако сънувате, че вашия дом е пълен с бръмбари, те пълзят в стаите излизат от всички пукнатини. Те са пръснати в леглото ви, струва ви се че още малко и те ще покрият тялото ви с отвратителните си черупки. Този сън ви предупреждава за опасност. Някой се опитва да подчини вашия ум и чувства. Който и да е трябва да запомните: този човек е носител на ужасно, с нищо несравнимо зло.

Ако насън ви ухапе бръмбар- това означава заболяване, изпратено ви като наказание за вашите грехове и морално отстъпление.

Сън, в който в прозореца ви се удря бръмбар, символизира несправедлива критика и клевета.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност