Съновник-Б-Брак, сватба, съпружество

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Брак, сватба, съпружество

Тълкуване на съня:

Този сън е благоприятен за хора щастливи в брака. Но, за всяка омъжена жена сънят за собствената сватба подбужда към отказ от суетата и дребнавостта.

За жена сънуваща, че се омъжва за грохнал старец означава, че към всички останали проблеми ще се добави и болест.

Ако по време на церемония възлюбеният й в черно минава мимоходом, гледайки я с укор- това предвещава охлаждане на приятелите към нея.

Сънуването на сватбена церемония- означава радост и удоволствие само, ако в съня гостите са облечени в светли дрехи и са щастливи. Черните дрехи на гостите обещават тъга.

Ако сте служителят. изпълняващ церемонията на сватбата- ще изпитате наяве удоволствието и грижата за себе си.

Ако видите нещастен инцидент по време на сватба- предвещава страдание.

Ако млада жена вижда себе си като булка. но не много щастлива- това предвещава нейно разочарование в любовта.

Ако насън пробвате було- знак. че скоро в живота ви ще настъпят значителни промени. Може би ще срещнете някого с когото искате да свържете живота си.

Ако насън купувате було- означава. че на вашата мечта да започнете нов живот не и е писано да се сбъдне. Довършете старите си дела. Всичко с времето си.

Ако сънувате стара жена с було- предвещава сериозно заболяване. Бъдете внимателни, когато общувате с хора от противоположния пол.

Ако сънувате младо момиче с було, то вас ви очаква щастие късмет във всичко и голяма радост.

Ако насън по време на сватбата вятърът събаря булото от главата ви, то вие искате да свържете съдбата си с неправилния човек. Този човек ще донесе в живота ви много душевна болка. Може би този сън предсказва голям разрив в отношенията или кавга с любимия човек.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност