Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – брадавици

,Ако сънувате Брадавици

Тълкуване на съня: Появяването насън на брадавица символизира неочакваност, нерешени проблеми, предупреждение.

Ако насън с ужас виждате, как на вашите ръце се появяват големи и отвратителни брадавици. Това е знак, че в реалния живот вашата безотговорност и лекомислие са станали причина за страданието на друг човек.

Сън, в който се опитвате да премахнете брадавици означава, че наяве се опитвате да скриете от хората около вас своя грозна постъпка.

Ако насън ви протегнат ръка, на която вие забелязвате брадавици. Наяве на вас ви е необходима осторожност. Излишната доверчивост и добросърдечност могат само да ви навредят. Пазете се от мними приятели.

Да видите насън, как от вашите ръце са изчезнали брадавиците – това е знак, че проблема, който дълго и безрезултатно сте се опитвали да решите, ще се разреши от само себе си.

Ако ви се е присънил сън, в който виждате човек, чието тяло е покрито с отвратителни брадавици от главата до петите. Вие се опитвате да облекчите неговите страдания, но всичко е безуспешно. Този сън се явява предупреждение не само на сънуващия, но и за цялото човечество. Варварското вмешателство в законите на природата, може да доведе човечеството до катастрофа.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации