А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Брадавици

Тълкуване на съня: Появяването насън на брадавица символизира неочакваност, нерешени проблеми, предупреждение.

Ако насън с ужас виждате как на вашите ръце се появяват големи и отвратителни брадавици- това е знак, че в реалния живот вашата безотговорност и лекомислие са станали причина за страданието на друг човек.

Сън, в който се опитвате да премахнете брадавици означава, че наяве се опитвате да скриете от хората около вас своя грозна постъпка.

Ако насън ви протегнат ръка, на която вие забелязвате брадавици- наяве на вас ви е необходима осторожност, излишната доверчивост и добросърдечност могат само да ви навредят. Пазете се от мними приятели.

Да видите насън, как от вашите ръце са изчезнали брадавиците- това е знак, че проблема, който дълго и безрезултатно сте се опитвали да решите, ще се разреши от само себе си.

Ако ви се е присънил сън, в който виждате човек чието тяло е покрито с отвратителни брадавици от главата до петите. Вие се опитвате да облекчите неговите страдания, но всичко е безуспешно. Този сън се явява предупреждение не само на сънуващия, но и за цялото човечество. Варварското вмешателство в законите на природата може да доведе човечеството до катастрофа.