Съновник-Б-Ботуши

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Ботуши

Тълкуване на съня:

Ако насън си купувате ботуши- предвещава успешна придобивка. Понякога сънят прогнозира сериозна пречка, с която ще се сблъскате в близко бъдеще.

Ако сънувате, че пробвате ботуши, в бъдеще ви предстои дълъг, но успешен път. Оставете служебните командировки за известно време.

Ако пробвате ботуши на един крак- доказателство, че в скоро време ще трябва да правите избор, който най- вероятно ще се отнася за брак или женитба. Сънят ви напомня една проста истина: преди да решите нещо трябва да помислите няколко пъти.

Ако насън виждате мръсни или скъсани ботуши, този сън ви предупреждава за опасността, на която поставяте живота си, отдавайки се на хазарта. Ако не спрете вие ще загубите всичко: работа, материални придобивки и семейство.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност