Съновник-Б-Болест, заболяване

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Болест, заболяване

Тълкуване на съня:

Не приемайте появата на този символ в съня си като нещо трагично. Съгласно библейските трактовки болестта се изпраща на хората като наказание за извършени грехове и за пречистване на мисли, чувства и действия. За човека този символ е предупреждение, че е време да преразгледа позицията си и житейските си ценности.

Сън, в който видите себе си страдащи от тежка и неизлечима болест показва, че в реалността сте постъпили некрасиво и в душата си се осъждате за моментната слабост.

Ако насън видите болен ваш любим човек- означава, че наяве ваши близки се нуждаят от подкрепата и вниманието ви.

Ако в съня си виждате обгорена земя и тълпа от хора, които умират по улиците от тежка и неизлечима болест- предвещава екологично бедствие, причинено от използването на бактериологично оръжие. Може би вие ще станете свидетели на тази катастрофа.

Ако виждате себе си оздравели от тежко заболяване- в действителност ще успеете да избегнете неприятна ситуация.

Ако ваш близък човек умира в съня ви от тежко заболяване- означава развалени отношения и лични проблеми.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност