Съновник-Б-Бой, сбиване

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бой, сбиване

Тълкуване на съня:

Ако насън наблюдавате сбиване- предвестник на страшна война, която ще започне на планетата след няколко години. Тази война няма да ви засегне лично, но ще нанесе големи вреди на целия свят.

Ако сънувате, че сте един от участниците в сбиване, то вие ще вземете пряко участие в битка не на живот, а на смърт. Само дето битката ще бъде безсмислена, защото ще е заради придобиване на богатство от непочтени хора.

Ако вие организирате сбиване, то в реалния живот вие ще станете причина за ужасен конфликт, който най- вероятно съвсем няма да завърши по мирен начин.

Ако насън разтървете биещи се- знак, че свише ви е предначертано да попречите на страшно кръвопролитие. Не отивайте настрани и не се страхувайте, защото е по силите ви да спасите много хора от нелепа смърт.

Ако в съня си по време на сбиване ви раняват, вие сериозно ще пострадате заради конфликт между началството и подчинените. Може би ще загубите работата си и дълго време ще останете без средства за препитание.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност