Съновник-Б-Блато

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Блато

Тълкуване на съня: В съновиденията блатото се асоциира с препятствия, проблеми и еднообразие.

Ако насън сте попаднали в блато и не можете да се измъкнете от тресавището- това означава, че наяве ще се сблъскате със сериозни проблеми, за решаването на които ще е необходимо да проявите внимание и благоразумие.

Сън, в който вие помагате на някой да се измъкне от тресавището се явява предупреждение за това, че в труден момент до вас няма да има човек, който да ви поддържа и помага.

Да се видите насън, че бродите из блато, опитвайки се да не попаднете в тресавище- това е знак, че в близко време на вас ще ви се наложи да положите всички усилия, за да завършите нещо важно, но сложно за вас дело.

Насън вие сте видели голям съвременен град. Но, внезапно пред очите ви той започва да се разрушава и заедно със сградите и хората започва да потъва в огромно блато- този сън е предупреждение, че е възможно да станете очевидци на силно земетресение и гибелта на цял град.

Ако насън се опитвате да пресушите блато- това означава, че наяве вие сте уморени от еднообразието и затова искате да промените своя живот.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност