Съновник-Б-Бисер

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бисер

Тълкуване на съня: Този символ в съновиденията се свързва с нещо много ценно и скъпо. Това се отнася както за материалното, така и за духовното начало.

Ако насън нанизвате на конец бисери- това означава, че наяве ще ви се наложи да се запасите с търпение, за да изгладите отношенията си с близки и скъпи хора.

Сън, в който разпилявате бисери и не можете да ги съберете символизира загуба, която ще се случи по ваша вина.

Ако насън носите дрехи обшити с красиви цветни бисери- това е знак за това, че вашата житейска мъдрост и умение да различавате истинските ценности ще бъдат по достойнство оценени.

Ако сънувате изцапан или паднал в калта бисер- този сън ви предпазва от излишни откровения, не трябва да доверявате своите тайни на този, който може да се окаже ваш враг.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност