Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – бик

Ако сънувате Бик

Тълкуване на съня

Появяването в сънищата на този символ означава тежък, упорит труд, решителност, независимост.

Насън сте се оказали очи в очи с разярен бик. В реалността това означава, че ще срещнете човек, чиято решителност и независимост ще предизвика вашето уважение.

Сън, в който сте оседлали бик означава, че в близко време ще ви предстои да се занимавате с тежък упорит труд. Но, също така този труд ще бъде оценен по достойнство от началството. Получените награди и повишение ще удовлетворят вашето честолюбие.

Присънило ви се е, че стоите в равнина и се ослушвате за грохот, който се носи някъде отстрани. Вие виждате как към вас се носи огромно стадо бикове, смазвайки всичко по своя път. Този сън означава, че вие ще станете свидетел на идването на власт на много могъщ, властен и жесток човек. За вас особена опасност представлява годината на Бика, тъй като точно в тази година с вас могат да се случат неприятни, даже опасни събития.

Ако насън убивате бик – това предвещава непостоянство на човек, комуто вие се доверявате

Ако видите добре охранен бик означава, че ще станете лидер във вашето обкръжение и жените ще търсят вашата компания.

Ако видите угоени бикове в зелени пасища. Това предвещава успех и високо положение в обществото, за което преди не сте се осмелявали да мечтаете.

Ако бикове са се навели към тревата – това означава, че вашето състояние ще се намали, а приятелите ви ще се отвърнат от вас.

Ако видите отбрани породисти бикове – това предвещава щастлив брак с богата булка или връзка с предишната ви вярна любима жена.

Ако видите мъртъв бик – знак за скръб.

Ако биковете пият вода от чисто езеро или поток. До вас може да се появи мила и предана жена. Ако такъв сън се е явил на жена – тя ще приеме предложението на своя верен любим.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации