Съновник-Б-Бибан (вид риба)

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бибан (вид риба)

Тълкуване на съня:

Ако насън хванете бибан, сънят ви предупреждава, че скоро ще попаднете в затруднена ситуация и от това как ще излезете от нея, до голяма степен ще зависи вашето бъдещо благосъстояние, затова бъдете предпазливи и благоразумни съдбата ви изпитва.

Ако насън се убодете от перката на рибата- ще изпитате върху себе си удар от съдбата. Ще загубите много от това, което имате и сте го постигнали с голям труд. Но, вината за това ще бъде изцяло ваша.

Сън, в който ядете бибан предсказва лесна победа над противниците ви, но не се заблуждавайте- те не са загубили своята сила. След известно време те отново ще ви нанесат удар, който няма да е толкова просто да избегнете.

Ако насън хващате бибан и го пускате обратно във водата- наяве ще трябва да преодолеете изкушение, справяйки се с него ще спечелите уважението на другите. Но, ако се поддадете на изкушението ще нарушите обичайния ход на живота си и ще ви струва много усилия, не да увеличите, а поне да си върнете, това което сте имали.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност