Съновник-Б-Белезници, окови

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Белезници, окови

Тълкуване на съня:

Ако насън ви слагат белезници- това означава, че в реалността трябва да се държите по-сдържано, тъй като нежеланието ви да се съобразявате с хората около вас може да доведе до най-сериозни последствия.

Ако сънувате, че сте загубили ключа от белезниците и не можете да се освободите от тях- наяве сте уморени от своята привързаност, но не можете да се решите открито да кажете за това.

Сън, в който поставяте на някого белезници показва, че сте готови да направите всичко, за да запазите около себе си обекта на вашата страст.

Ако насън белезниците падат от ръцете ви- наяве това означава вътрешна свобода и изпълнение на отговорностите, които сте поели.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност