Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – бълха

Ако сънувате Бълха

Тълкуване на съня:

Ако насън сте видели голямо стълпотворение на тези отвратителни насекоми – това означава, че наяве ще получите голяма сума пари.

Сън, в който чувствате ухапвания от бълхи, ви предпазва от излишно прахосничество и пилеене на средства. Трябва да съкратите своите разходи, в противен случай можете да се окажете в доста затруднено положение.

Ако насън видите бълхи върху вашия домашен любимец. Наяве този сън подсказва, че ще получите неочаквана материална подкрепа от приятели.

Ако ви се е присънило, че смачквате бълха и от нея остава само едно петънце кръв. Това е знак, че някой от вашите близки ще попадне в неприятна ситуация и на вас ще ви се наложи да похарчите определена сума пари, за да решите този проблем.

Ако насън виждате огромно нашествие от бълхи, които буквално изяждат човек. Всички опити да се борите с тях с помощта на химически средства са безрезултатни. Виждате как този черен облак все повече и повече се приближава към вас. Този сън говори за безразсъдството на човечеството, измислило за своите събратя такова страшно оръжие като бактериологичното. Рано или късно то може да излезе от контрол.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации