Съновник-Б-Бълха

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бълха

Тълкуване на съня:

Ако насън сте видели голямо стълпотворение на тези отвратителни насекоми- това означава, че наяве ще получите голяма сума пари.

Сън, в който чувствате ухапвания от бълхи, ви предпазва от излишно прахосничество и пилеене на средства. Трябва да съкратите своите разходи, в противен случай можете да се окажете в доста затруднено положение.

Ако насън видите бълхи върху вашия домашен любимец, то наяве този сън подсказва, че ще получите неочаквана материална подкрепа от приятели.

Ако ви се е присънило, че смачквате бълха и от нея остава само едно петънце кръв- това е знак, че някой от вашите близки ще попадне в неприятна ситуация и на вас ще ви се наложи да похарчите определена сума пари, за да решите този проблем.

Ако насън виждате огромно нашествие от бълхи, които буквално изяждат човек и всички опити да се борите с тях с помощта на химически средства са безрезултатни, а виждате този черен облак все повече и повече се приближава към вас. Този сън говори за безразсъдството на човечеството, измислило за своите събратя такова страшно оръжие като бактериологичното. Рано или късно то може да излезе от контрол.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност