А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Бълха

Тълкуване на съня:

Ако насън сте видели голямо стълпотворение на тези отвратителни насекоми- това означава, че наяве ще получите голяма сума пари.

Сън, в който чувствате ухапвания от бълхи, ви предпазва от излишно прахосничество и пилеене на средства. Трябва да съкратите своите разходи, в противен случай можете да се окажете в доста затруднено положение.

Ако насън видите бълхи върху вашия домашен любимец, то наяве този сън подсказва, че ще получите неочаквана материална подкрепа от приятели.

Ако ви се е присънило, че смачквате бълха и от нея остава само едно петънце кръв- това е знак, че някой от вашите близки ще попадне в неприятна ситуация и на вас ще ви се наложи да похарчите определена сума пари, за да решите този проблем.

Ако насън виждате огромно нашествие от бълхи, които буквално изяждат човек и всички опити да се борите с тях с помощта на химически средства са безрезултатни, а виждате този черен облак все повече и повече се приближава към вас. Този сън говори за безразсъдството на човечеството, измислило за своите събратя такова страшно оръжие като бактериологичното. Рано или късно то може да излезе от контрол.