Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – автомат, пистолет

Ако сънувате Автомат, пистолет

Тълкуване на съня:

Автоматът е символ на войната, автоматичните оръжия от всякакъв вид – конфликти от всякакъв вид и дори смърт.

Ако държите в ръцете си автомат насън – означава, че скоро държавата, в която живеете я заплашва война. Този сън също подсказва, че вие ще вземете пряко участие в тази война.

Ако видите някой от близките си с пистолет в ръка – ясна индикация, че този който сте видели с пистолет в ръка в действителност ще бъде принуден да се защитава от зли врагове, които са решили да съсипят кариерата и личния му живот.

Ако вашият познат се цели във вас с автомата, то в делата си с него трябва да сте много внимателни. Този човек няма да се спре пред нищо, за да ви навреди.

Ако насън се целите в мишена с автомат – пророчество. В бъдеще несъзнателно ще станете причина за смъртта на ваш добър приятел. Може би няма да успеете навреме да му окажете първа помощ, за което по-късно много ще съжалявате.

Ако сънувате счупен автомат, то в реалния живот, благодарение на своята дипломация и способност да предвиждате бъдещето, ще успеете да избегнете конфликт с началниците си. Ако се опитвате да счупите автомат. Този конфликт дори ще ви е от полза. Началниците ще ви обърнат внимание и ще ви предложат ръководна длъжност.

Ако смазвате автомат насън – лош знак. Предстои ви трудно изпитание, което е малко вероятно да преодолеете. Причината е, че в живота си сте попадали само на малки трудности. Не сте подозирали, че животът всъщност е богат на изпитания.

Ако видите много автомати – показва, че скоро ще започне война, в която ще бъдат въвлечени всички ваши роднини и приятели.

Ако чуете насън картечен огън – означава, че около вас има много врагове, които разпространяват злонамерени клюки, дискредитиращи достойнството ви.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации