Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – автобус

Ако сънувате Автобус

Тълкуване на съня:

Ако сънувате автобус, който спира на планински път – пророчество за очарователно пътуване, което ще ви донесе запознанство с влиятелен човек.

Ако сънувате, пътуващ с много висока скорост автобус, то наяве трябва да сте много внимателни. В момента вие извършвате необмислени постъпки, за които по-късно много ще съжалявате.

Ако насън сте пътник в пътнически автобус – предвещава забавен купон със стари приятели. Ако вие сте единственият пътник в автобуса, то в реалния живот ще срещнете неразбиране от близки до вас хора. Може би те силно ще осъждат поведението ви напоследък.

Ако сънувате, че вие самите управлявате автобус, то вие имате всички шансове да заеме висока позиция в обществото. Не се отказвайте от изгодни предложения на непознати.

Ако сънувате автобус, чийто шофьор е загубил управление – означава, че в скоро време поради собствената си глупост и неспособност да скривате емоциите си, ще бъдете въвлечени в сериозен конфликт. В резултат, сериозно ще пострада репутацията ви. Може би този сън ви показва, че ви предстои среща с много неуравновесен човек. Под негово влияние ще направите неблагородна постъпка.

Ако насън станете свидетел на инцидент, в който се разбива автобус, то в не много далечно бъдеще ще бъдете включени в мащабен проект. От вас ще зависи живота и бъдещето на много хора.

Ако автобусът е претъпкан и трябва да стоите прави, то пригответе се за конкуренция, за да не бъдете изместени във вашия бизнес.

Ако сънувате, че сте на грешен автобус, това означава, че в живота си сте избрали грешен път. Спрете и помислете всичко ли е правилно в живота ви!

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации