Съновник-А-Астролог

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Астролог

Тълкуване на съня:

Ако говорите в съня си с астролог- означава, че вашето ненаситно желание да узнаете бъдещето си не ви дава покой в настоящето. Бъдещето е отредено от Бог и за него могат да ви кажат само Божи вестители, а не тези хора, към които се обръщате.

Ако виждате в съня си астролог на работа- пророчество за срещата ви с велик човек, притежаващ невероятен дар на далновидност. Този човек ще ви принуди да се вгледате в живота си и да разкриете в него отрицателните и положителни моменти.

Ако сънувате, че вие сте астролог, то съня предвещава, че имате способността да предсказвате бъдещето на хората, влияейки по този начин на тяхното бъдеще. Но, такъв сън казва също, че притежавайки този дар вие в никакъв случай не трябва да се опитвате да извличате изгода от него, защото вашето призвание е да служите, а не да вредите на ближните си.  

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност