Съновник-А-Антена

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Антена

Тълкуване на съня:

Ако слагате антена в съня си- означава, че вие притежавате ценен дар. Пред вас се отварят тайните космически дълбини, защото именно вие ще се станете посредник между земляните и съществата от много далечна и непозната досега планета.

Ако се сдобиете насън с антена- знак, че е настъпил подходящия момент да покажете на човечеството това, на което вие всъщност сте способни. Нивото на знания и дарът, изпратен ви свише, може да ви превърне в един от най-известните хора на планетата.

Ако сънувате, че ви се счупва антена, то със своите действия вие сте си навредили. Сънят ви казва, че трябва добре да помислите преди да правите нещо, в противен случай ще загубите окончателно това, което ви различава от обикновените земляни.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност