Още резултати

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Съновник – ангели

Ако сънувате Ангели

Тълкуване на съня:

Ако видите ангел в съня си – добър знак. Очакват ви спокойни и много щастливи времена.

Ако насън видите ангел над главата на някой ваш близък. Предвестник на това, че скоро душата на този човек ще отива в друг свят.

Ако видите ангел зад гърба на непознат за вас човек. То в не много далечно време ще получите неочаквана новина за смъртта на високопоставен и почтен, добре познат лично на вас човек.

Ако ви се присъни, че вие сте ангел. Този сън означава, че трябва да помислите за това, как използвате доходите си от вашата работа. Трябва да помислите за близките си и да споделите с тях своите печалби, тъй като може да загубите богатството си за един миг.

Ако в съня ви ангел ви зове от небето, то този сън ви предупреждава за сериозно заболяване, което заплашва вашето тяло. Потърсете помощ.

Ако видите насън ангели – предвещава преживявания, които смущават и притесняват душата ви. Този сън обещава промяна на съдбата.

Ако сънят е необичайно приятен, то вие ще получите новини за благополучието на приятели или наследство от неизвестни роднини. Сънят може да бъде предупреждение за възможни клюки, които ще засегнат вашите дела или сърдечни отношения.

Вижте още:

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Свързани публикации