Съновник-А-Амулет

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Амулет

Тълкуване на съня:

Носенето на амулет в съня- добър знак. Вашата съдба е във властта на висшите сили, които няма да допуснат болка страдание и загуба на живота ви.

Ако сънувате, че някой ви слага амулет- показва, че най-накрая съдбата ви се усмихва, изпращайки ви човек, който не само ще бъде вашата втора половина, но и ловък бизнес партньор. Понякога този сън предсказва спокоен живот под покровителството на влиятелен партньор.

Ако подарявате на някого амулет- означава, че сте в състояние да се превърнете в опора и защита на слаб човек, който се нуждае от вашата помощ. Проявете милосърдие към ближния и то ще ви се върне с тройна сила.

Ако сте сънували, че сте загубили амулет, то в реалния живот бъдете внимателни в общуването с близки хора. По всяка вероятност заради своя “остър език” и неумение да пазите тайни ще загубите доверието им, което след това силно ще преживявате.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност