Съновник-А-Алое

А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я

Ако сънувате Алое

Тълкуване на съня:

Ако слагате насън нарязани листа от алое върху рана- сигурен знак, че в не много далечно бъдеще ще се намери лекарство за неизлечимата в момента болест СПИН, което по своя състав ще бъде много просто. Вие първи разбирате за това и можете да помогнете на свой добър приятел.

Ако насън гледате в къщи цветето алое- знак, че имате невероятна способност да лекувате тежки заболявания на хората. Тези способности са ви дадени от Бог, затова ги пазете и не се обръщайте срещу другите.

Ако насън видите изсъхващо цвете алое- голямо нещастие. Този сън предвещава тежка болест, която за кратко време ще отнесе живота на много хора. Лекарство срещу нея ще бъде открито след няколко десетилетия и основните му съставки ще са добре познати растения.

Последни публикации:

Продукти

Свързани публикации:

healing_session
Публикации

Лечебни сеанси

Скъпи Братя и Сестри! Всички, които желаят, могат да получават лечебен сеанс всяка вечер в 22.00 часа от 15.03.2020г. до 15.06.2020 г.! Минимална продължителност на

Прочетете още

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност